OVER ONS

Van klein naar groot
Het begon zo’n vijfendertig jaar geleden. Met een draaitafel, plaatjes en wat lampen gewoon een lekker sfeertje neerzetten op feesten en partijen. Al snel werd Robbie van der Wijst steeds vaker gevraagd. Er werd professionele apparatuur aangeschaft. “De spullen stonden gewoon bij ons thuis in de gang”, blikt Robbie terug. “Iedereen moest achterom, want door de voordeur kon je niet naar binnen.” Hoe anders is dat nu. Zo’n honderden lampen, speakers, meters truss-delen, beamers, ledschermen, projectieschermen, versterkers, cd-apparatuur, podiumdelen en doek zijn inmiddels ondergebracht in de ruime RWP-loods.

Compleet in geluid, beeld en licht
RWP levert een compleet pakket aan professioneel geluid, beeld en licht. En of het nu gaat om een groots festival, een bedrijfsfeest, een congres, een bruiloft, een concert of een kleinschalig verjaardagsfeestje: het moet in één keer goed. Daar is Robbie stellig in. “Ieder feest is voor de opdrachtgever uniek. Je geeft zo’n feest misschien maar één keer in je leven. Dan moet gewoon alles kloppen.” Dat is dan ook precies de kracht van Robbie en zijn team van ruim 12 geluid-, beeld-, lichttechnici en deejays. Want ook al zijn ze soms 24 uur achter elkaar in touw: ze stáán er en ze maken het waar.

Dorps
Ondanks de groei is één ding niet veranderd: het dorpse karakter. Laagdrempelig, gemoedelijk en bescheiden. Meedenken met de klant, aanpakken waar nodig. Kwaliteit leveren. En vooral: sfeer maken. Zorgdragen voor dat stukje beleving. Zoals Robbie zelf zegt: “Ons dorps denken, daar winnen we het in Amsterdam ook mee.”

Blij
Robbie gaat vaak zelf bij de klant langs om de locatie te bekijken, de mogelijkheden te bespreken en een plan op te stellen. Hij werkt met hetzelfde gemak voor grote evenementen- en artiestenbureaus als voor die particulier met een tuinfeestje. Robbie’s drive zit vooral in het opbouwen en het perfect matchen van licht, beeld en geluid. Als alles samenkomt in de juiste sfeer. Robbie, lachend: “Ja, daar word ik nou blij van.”

RWP Licht en geluid
RWP Licht en geluid
RWP Licht en geluid
RWP Licht en geluid