OVER ONS

Van klein naar groot
Het begon zo’n vijfendertig jaar geleden. Met een draaitafel, plaatjes en wat lampen gewoon een lekker sfeertje neerzetten op feesten en partijen. Al snel werd Robbie van der Wijst steeds vaker gevraagd. Er werd professionele apparatuur aangeschaft. “De spullen stonden gewoon bij ons thuis in de gang”, blikt Robbie terug. “Iedereen moest achterom, want door de voordeur kon je niet naar binnen.” Hoe anders is dat nu. Zo’n honderden lampen, speakers, meters truss-delen, beamers, ledschermen, projectieschermen, versterkers, cd-apparatuur, podiumdelen en doek zijn inmiddels ondergebracht in de ruime RWP-loods.

Compleet in geluid, beeld en licht
RWP levert een compleet pakket aan professioneel geluid, beeld en licht. En of het nu gaat om een groots festival, een bedrijfsfeest, een congres, een bruiloft, een concert of een kleinschalig verjaardagsfeestje: het moet in één keer goed. Daar is Robbie stellig in. “Ieder feest is voor de opdrachtgever uniek. Je geeft zo’n feest misschien maar één keer in je leven. Dan moet gewoon alles kloppen.” Dat is dan ook precies de kracht van Robbie en zijn team van ruim 12 geluid-, beeld-, lichttechnici en deejays. Want ook al zijn ze soms 24 uur achter elkaar in touw: ze stáán er en ze maken het waar… lees verder

OVER RWP. HET AUTHENTIEKE VERHAAL

“25 jaar, wat een tijd. Zo vlug gegaan, met vele hoogtepunten en heel af en toe een dieptepunt(je). Maar bijna altijd een mooie gestage groei”, zo begint Robbie Van der Wijst zijn verhaal over 25 jaar ondernemen. Het feest zal even moeten wachten, maar Robbie wilde op gepaste wijze toch zijn ‘werkmaotjes’ bedanken en laten weten dat hij het zonder hen niet kan.

“Ik was een jaar of 9 en kocht mijn allereerste LP bij Jan Rijkers van Koos Alberts. Thuis op mijn slaapkamer draaide ik deze grijs. Ik kende de teksten al snel helemaal en zong het mee, zelfs met Amsterdams accent”, vertelt Robbie over zijn eerste contact met zijn grote passie: de muziek.

25 jaar bestaan, zo is het gegaan, het authentieke verhaal… lees verder

RWP 25 JAAR ON TOUR 2020

RWP Licht en geluidRWP Licht en geluid